Nieuws.

17-09-2022

Presentatie groot succes!

Sint-Oedenrode - Zaterdag 17 september 2022 was het dan eindelijk zo ver. Na maanden van voorbereiden heeft de 'nieuwe' blaaskapel NarreTuuters zich gepresenteerd aan Rooi.

Presentatie & Kapellenfestival

De feestelijke middag begon om 15.00 uur en duurde tot circa 21.00 uur. Bezoekende kapellen, verenigingen, inwoners van Rooi, vrienden en familie van de muzikanten en de lokale pers waren hierbij aanwezig. 

klaar voor de toekomst

Met de presentatie aan het publiek is blaaskapel NarreTuuters klaar voor de toekomst. Ze kunnen zich gaan richten op de aankomende activiteiten en het komende carnavalsseizoen wat alweer voor de deur staat. 

Voor een impressie van deze dag kunt u hier rechts de foto’s en video’s bekijken. U kunt natuurlijk ook op onze foto-pagina of onze video-pagina de beschikbare media bekijken.

Namens de organisatie van deze dag willen wij nog een speciaal dankwoord uitspreken naar de vrijwilligers, K.V. de Narrekap, onze sponsoren, aanwezige inwoners van Rooi, vrienden, familie, onze eigen muzikanten en iedereen die op één of andere manier betrokken is geweest bij deze dag!

Lees ook het nieuwsbericht in de Mooi Rooi krant: https://www.mooirooi.nl/nieuws/evenementen/62597/blaaskapel-narretuuters-stelt-zich-feestelijk-voor

 

Foto's

« van 97 »

Video's

Foto boven: flyer t.b.v. de presentatie van de blaaskapel © NarreTuuters.

Foto hierboven: NarreTuuters tijdens het optreden met halfvasten 2022 © NarreTuuters.

28-06-2022

Presentatie NarreTuuters

Sint-Oedenrode - Blaaskapel NarreTuuters presenteert zich aan het Roois publiek.

FUSIE

Sinds 1 juni 2022 bestaat de ‘nieuwe’ blaaskapel NarreTuuters. Om dit heugelijke nieuws te vieren zal de kapel zich op zaterdag 17 september presenteren aan de inwoners van Sint-Oedenrode. Zij doet dit door deze dag een kapellenfestival te organiseren bij Zalencentrum de Beurs te Sint-Oedenrode. De feestelijke middag begint om 15.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

HOE HET BEGON

Door het samengaan van kapellen de Neultuuters en de Narrekapel is in 2022 blaaskapel NarreTuuters ontstaan. Hoewel de kapel officieel dus pas sinds 2022 bestaat zijn de muzikanten geen onbekenden in Sint-Oedenrode. Kapel de Neultuuters was actief sinds 1988 en de Narrekapel sinds 1962. Door de krachten van beide kapellen te bundelen is een goede basis gelegd om de komende jaren onbezorgd door te kunnen gaan met hun grootste passie: met plezier muziek maken.

RECEPTIE & KAPELLENFESTIVAL

Na maanden van voorbereiden is zaterdag 17 september dé dag dat kapel NarreTuuters zich mag presenteren aan het publiek. Met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, compleet nieuwe kledij en een vernieuwd repertoire zijn zij klaar voor het komende carnavalsseizoen en dit willen zij graag met u vieren. U bent dan ook van harte welkom om het bestuur en de leden van de kapel te komen feliciteren. Kapellen uit Sint-Oedenrode en omstreken worden uitgenodigd om te komen spelen op het georganiseerde kapellenfestival. Bezoekende kapellen die willen spelen tijdens deze dag worden verzocht zich aan te melden via info@narretuuters.nl op uiterlijk 12 september 2022. Let op: er is plek voor ca. 18 kapellen, vol = vol.

01-06-2022

Nieuwe website

Sint-Oedenrode - Op woensdag 1 juni is de website van onze nieuwe kapel gelanceerd.

DE WEBSITE

De website bevat all relevante basisinformatie over de kapel zoals contactgegevens, de bezetting van de kapel en bestuursleden. Natuurlijk staat er nog veel meer informatie op de website zoals onze evenementenagenda, diverse foto’s en video’s enzovoorts. De website zal telkens bijgewerkt worden zodat u altijd de laatste informatie op onze website kunt terugvinden.

Foto: logo op achtergrond van de huiskleur

Foto: beiden kapellen tijdens het blaasfestijn in Helmond in 2019. © NarreTuuters.

2-05-2022

Nieuwe kapel: NarreTuuters

Sint-Oedenrode - Blaaskapellen de Narrekapel en de Neultuuters slaan handen ineen.

FUSIE

Na enkele jaren van samen repeteren en optreden hebben de Narrekapel en de Neultuuters besloten om de handen ineen te slaan en samen verder te gaan als 1 kapel onder een ‘nieuwe’ naam: NarreTuuters. Beide kapellen versterken elkaar qua bezetting en repertroire en stellen met de fusie het bestaansrecht voor de toekomst zeker. Binnenkort zal er meer informatie volgen over de fusie van de kapellen. Houd daarvoor onze website en socials in de gaten.

Statistieken.

Leuk om te weten!

+
Jaar muzikale ervaring
enthousiaste leden
+
wisselend repertoire