Blaaskapel NarreTuuters

cropped-Logo

STICHTING MEIERIJSTAD HELPT OOST EUROPA

Hulptransport Oekraïne

Welkom

Welkom op de website van Stichting Meierijstad Helpt Oost Europa

Wij verzamelen, laden en transporteren humanitaire hulp naar hulpbehoevende landen. Op dit moment hebben wij een vaste vriendschap met Romny in Oekraïne en voorzien wij meerdere provincies, vanuit Romny oblast Sumy, van hulpgoederen.

Onze reikwijdte is niet enkel beperkt tot Oost Europa. Naast het brengen van humanitaire hulp is het bevorderen van maatschappelijk welzijn, het verbeteren van de zelfredzaamheid, het voorkomen van sociaal isolement en het stimuleren van de integratie in het dagelijks leven van mensen in Oekraïne en/of Oost Europa een belangrijk doel . Dit doen wij door onze aanwezigheid ter plaatse of via hulp op afstand.

Heeft u goederen beschikbaar? Neemt u dan contact met ons op:

Wij aanvaarden erfstellingen onder het voorrecht van boedelbeschrijvingen en al hetgeen in de ruimste zin één en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn. 

De stichting beoogt geen winst te maken, naast het behouden van een reservebedrag worden alle financiële bijdragen aangewend voor diesel en reis en verblijf of aanschaf van hulpgoederen..

Reisverslagen

Bent u benieuwd naar onze reisverslagen? Neem hier dan snel een kijkje!

Sponsor worden?

Bent u enthousiast geraakt door ons verhaal en wilt u ons helpen om onze doelstellingen te verwezenlijken? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.